FENIX BC30R V 2.0 + NABÍJACIA USB SADA 3500 MAH | velocity.sk Načítavam...
Vyber si jazyk a menu
jazyk / language
mena / currency
Košík
Spolu:
0
alebo
Cena pre registrovaných: 0 €, Ušetríš: 0
Prihlásenie / Registrácia
Alebo sa prihláste cez
Registruj sa u nás a nakupuj za najlepšie ceny na internete aj v našej predajni a získaj množstvo ďalších exkluzívnych výhod.
alebo sa registrujte cez

Ďakujeme Vám za registráciu na našej stránke.

Predtým ako sa prihlásite, je potrebné overiť Vašu e-mailovú adresu kliknutím na odkaz v aktivačnom e-maily, ktorý Vám bol automaticky zaslaný spolu s prihlasovacími údajmi.
Menu

Ponuka dňa

NORTHWAVE Core Plus 2
-50%
Sk / €
Vypredané

FENIX BC30R V 2.0 + nabíjacia USB sada 3500 mAh

(1800 lumenov)

Sú použité dve výkonné LED Luminus SST-40 so životnosťou 50000 hodín.
Telo svietidla je vyrobené z hliníkovej zliatiny.
Dá sa použiť aj ako ručné svietidlo
Šesť režimov výkonu vrátane blikania
Nabíjanie pomocou micro-USB

Druhá generácia extrémne výkonného svetla na bicykel Fenix ​​BC30 V2.0 prináša svetelný tok až 2200 lúmenov (ANSI). Na napájanie je možné použiť dvojicu nabíjacích Li-ion akumulátorov 18650, (18650 bez vystúpeného plusového pólu vo svietidle majú nedostatočný kontakt) prípadne štyri jednorazové batérie CR123A. Svetelným zdrojom sú dve moderné LED Luminus SST-40. Svietidlo používa osvedčenú technológiu dvojitého smerovania svetla „Dual Distance Beam System“. Hlavný kužeľ svetla je vytváraný špeciálne navrhnutou optikou a dosvieti až do vzdialenosti 187 metrov, zatiaľ čo sekundárny široký kužeľ lúčov dotvára optický člen, ktorý je v hornej časti tvarovaný tak, že svetlo smerujúce nahor láme dole na zem. Vzniká tým kužeľ plynulo osvetľujúci celý priestor pred bicyklom - a to aj v miestach, ktoré bežné cyklistické svietidlá nepokryjú. Oproti minulej generácii je cyklosvetlo vybavené bezdrôtovým diaľkovým ovládaním, ktorým je možné meniť režimy svietenia či aktivovať Burst režim. Dizajn držiaka umožňuje rýchlu montáž aj demontáž svetla na riadidlá bez použitia náradia, držiak navyše umožňuje rýchle vybratie svietidla, takže ho možno použiť aj ako vysoko výkonné ručné svetlo. Držiak je možné použiť na všetky riadidlá s priemerom od 22 až do 32 milimetrov. K dispozícii je celkom šesť digitálne regulovaných režimov výkonu vrátane varovného blikania, nechýba ani upozornenie na vybité batérie. Cyklosvietidlo Fenix ​​BC30 V2.0 vám zaistí kvalitné osvetlenie na nočné tréningy, pravidelné dochádzanie do práce aj na 24hodinové závody.

Celkom šesť režimov výkonu: BURST 2200 lúmenov (po stlačení tlačidla, max. 30 s) -> 1500 lúmenov (2,3 hodiny) -> 600 lúmenov (6 hodín) -> 200 lúmenov (16 hodín) -> 50 lúmenov (50 hodín) -> varovné blikanie (pulzovanie medzi 50 a 600 lúmenmi).

Rozmery 12 cm x 5 cm x 3,18 cm. Hmotnosť 154 gramov (bez batérií a držiaka). Vodotesná a prachotesná podľa štandardu IP67 (testované pod vodou v hĺbke 1 meter). Obsah balenia: svietidlo, držiak na riadidlá s dištančnými vložkami (tenkou a silnou), diaľkový ovládač, batéria CR1632 (do diaľkového spínača), náhradný tesniaci krúžok.

Ilustračný obrázok
Zobraz viac
Zobraz menej
EUR
FENIX BC30R V 2.0 + NABÍJACIA USB SADA 3500 MAH
147,00 €
Tento produkt bohužiaľ nie je možné objednať, v prípade záujmu nás prosím kontaktujte.
Našiel si lepšiu cenu?
Ak si našiel niekde lepšiu cenu, pošli nám sumu a link, my ti napíšeme či vieme cenu dorovnať.
Zistíme, či vieme s cenou niečo spraviť.
Naša predajňa
Servis Bicyklov
Ako posielame bicykle
Každý bicykel pred odovzdaním, alebo odoslaním poskladáme, skontrolujeme a nastavíme. Keď bicykel posielame, uvoľníme riadidlá, dáme dole predné koleso, pedále (ak sú súčasťou balenia) a zabalíme ho do krabice, v ktorej ho odosielame.
Ako posielame bicykle
Našiel si lepšiu cenu?
Ak si našiel niekde lepšiu cenu za tovar, ktorý máme v eshope, klikni na link pod cenou produktu, pošli nám sumu a link na lacnejší tovar, my ti napíšeme či vieme cenu dorovnať.
Našiel si lepšiu cenu?
Doprava
Tovar posielame prostredníctvom kuriéra DPD, s doručením do 24 hodín po odoslaní. Pri objednávkach nad 300 eur je doprava zadarmo (ak nie je iná akcia).
Doprava
Platba
Za svoju objendávku môžeš zaplatiť, kartou, v hotovosti, na dobierku, alebo platbou prevodom.
Platba
Ako vrátim tovar?
Nepoškodený tovar v originálnom obale, s kompletnou dokumentáciou a faktúrou/bločkom nám pošli prostredníctvom kuriérskej služby, alebo prines do predajne na Lamačskú cestu 8 v Bratislave. Viac info aj formulár na odstúpenie od zmluvy nájdeš v obchodných podmienkach, alebo nám napíš na eshop@velocity.sk.
Ako vrátim tovar?
ASSOS
BIANCHI
CANNONDALE
HOKA
KTM
MERIDA
ON
ORBEA
POC
RIESE & MÜLLER
Wahoo
WOOM